Helykihasználás praktikus bútorokkal - asztalos mester blog -

Asztalos mester blog gardrob 

 

Megelégelte, hogy nem férnek el holmijai a szekrényben? Szeretné, ha otthona rendezettebb lenne? Az átlátható tárolás gyakran állítja kihívás elé azokat, akik kis alapterülettel rendelkező ingatlanban élnek. Nem csak a négyzetméterek hiánya okozhat azonban problémát, hanem a szokásostól eltérő elrendezés is. A belsőépítészeti megoldások ugyan gyakran előnyünkre válnak, de sajnos előfordulhat ennek az ellentettje is. Mit tehetünk ilyenkor? Milyen bútorok mellett érdemes dönteni akkor, ha csak kis alapterület áll rendelkezésünkre?

 

Hogyan használható ki minden négyzetméter praktikusan?  - asztalos mester blog -

 

Az üzletekben sokféle lapraszerelt bútor közül válogathatunk, ám ezek általában standard méretet képviselnek, és nem tudjuk beilleszteni azokat mindenhová. Ha otthonunk adottságait maximálisan kihasználnánk és az egyedi megoldások sem állnak távol tőlünk, akkor érdemes profi asztalos segítségét kérni a berendezések megálmodásához. A szakember nem csak a konkrét kivitelezésben nyújthat segítő kezet, hanem akkor is, ha az ideális tervezésről van szó.

 

Konyha helyhiány? - asztalos mester blog - 

 

Ha a szobák megfelelő elrendezéssel is bírnak, a konyha esetében gyakran jelent problémát a helyhiány. Itt az sem mindegy, hogy miként sikerül beépíteni a különféle készülékeket és mennyire egyszerűen lehet elvégezni a konyhai tevékenységet ez után. Asztalos szakember közreműködésével megtervezhetőek az egyes elemek és a kivitelezés is tökéletes végeredménnyel valósulhat meg. Lakásfelújítás esetén éppen úgy érdemes az egyedi, méretre szabott megoldásokat előnyben részesíteni, mint akkor, ha azonnal az építkezés után már személyes igényeknek megfelelő bútoroknak örvendenénk.

 

 

 

   - asztalos mester blog -