Helykihasználás praktikus bútorokkal - asztalos mester blog -

Asztalos mester blog gardrob 

 

Megelégelte, hogy nem férnek el holmijai a szekrényben? Szeretné, ha otthona rendezettebb lenne? Az átlátható tárolás gyakran állítja kihívás elé azokat, akik kis alapterülettel rendelkező ingatlanban élnek. Nem csak a négyzetméterek hiánya okozhat azonban problémát, hanem a szokásostól eltérő elrendezés is. A belsőépítészeti megoldások ugyan gyakran előnyünkre válnak, de sajnos előfordulhat ennek az ellentettje is. Mit tehetünk ilyenkor? Milyen bútorok mellett érdemes dönteni akkor, ha csak kis alapterület áll rendelkezésünkre?

 

Hogyan használható ki minden négyzetméter praktikusan?  - asztalos mester blog -

 

Az üzletekben sokféle lapraszerelt bútor közül válogathatunk, ám ezek általában standard méretet képviselnek, és nem tudjuk beilleszteni azokat mindenhová. Ha otthonunk adottságait maximálisan kihasználnánk és az egyedi megoldások sem állnak távol tőlünk, akkor érdemes profi asztalos segítségét kérni a berendezések megálmodásához. A szakember nem csak a konkrét kivitelezésben nyújthat segítő kezet, hanem akkor is, ha az ideális tervezésről van szó.

 

Konyha helyhiány? - asztalos mester blog - 

 

Ha a szobák megfelelő elrendezéssel is bírnak, a konyha esetében gyakran jelent problémát a helyhiány. Itt az sem mindegy, hogy miként sikerül beépíteni a különféle készülékeket és mennyire egyszerűen lehet elvégezni a konyhai tevékenységet ez után. Asztalos szakember közreműködésével megtervezhetőek az egyes elemek és a kivitelezés is tökéletes végeredménnyel valósulhat meg. Lakásfelújítás esetén éppen úgy érdemes az egyedi, méretre szabott megoldásokat előnyben részesíteni, mint akkor, ha azonnal az építkezés után már személyes igényeknek megfelelő bútoroknak örvendenénk.

 

 

 

   - asztalos mester blog -

Hogyan válasszuk ki a megfelelő asztalost? - asztalos mester blog -

 

Az egyedi bútorok napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek. Hagyományos bútorvásárlás alkalmával leginkább az ár-érték arányt szoktuk szem előtt tartani. Amennyiben a méretet, anyagot vagy kialakítást illetően egyedi elképzeléseink vannak, úgy nem lesz másra szükségünk, mint egy profi asztalos szakemberre. De mégis mi alapján sikerülhet kiválasztani a minden szempontból megfelelőt? Legyen elsődleges az ár? Vagy léteznek olyan szempontok is, melyeken nagymértékben múlhat leendő elégedettségünk? Nézzük, mire figyeljünk asztalos választás alkalmával!

 

Az asztalos referenciái döntőek lehetnek - asztalos mester

 

Minden, magára valamit adó szakember weboldalán megtalálhatóak a referenciák. A szolgáltatás iránt érdeklődve sokak számára döntő lehet, ha látnak már elkészített bútorokat, hiszen ezek garanciát jelenthetnek a munka minőségére, színvonalára. Ha egyedi bútorokról van szó, akkor a kreativitásnak is fontos szerep jut, ugyanis gyakran egészen lehetetlen helyekre kell tökéletesen passzoló, kiválóan funkcionáló, praktikus bútorokat tervezni és megalkotni.

 

Maximális odafigyelés - asztalos mester

 

Az egyedi bútorok elkészítésekor az asztalos soha nem saját elképzeléseit követi, hanem elsődlegesnek tartja a megrendelő igényeit. Természetesen előfordulhat, hogy a megvalósíthatóság érdekében beveti szakértelmét, tanácsot ad, de legfontosabb a megrendelő elvárásainak való megfelelés. Ha minderre nem figyel az asztalos, akkor bizony könnyen előfordulhat, hogy az elkészült bútor még köszönőviszonyban sem lesz az általunk elképzelttel.

 

Kreatív megoldások - asztalos mester

 

Sokan vannak, akik konkrét elképzelésekkel nem rendelkeznek egy-egy megvalósítandó bútort illetően, csak körvonalakban tudják elmondani, mit szeretnének. Ilyenkor nagy szükség van az asztalos hozzáértésére és kreativitására. Közösen megtervezve a leendő bútort valóban olyan végeredmény születhet, amely megrendelőként maximálisan elnyeri majd tetszésünket.

 

Extra szolgáltatások, profizmus - asztalos mester

 

Megéri figyelembe venni azt is asztalos választás során, hogy milyen szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A legjobb profik már látványtervekkel, ingyenes helyszíni felméréssel, tervezéssel állnak rendelkezésre és szolgálják a megrendelők maximális elégedettségét. Ne feledje, az ár nem minden! A színvonal és a profizmus sok esetben inkább bizonyul döntőnek.

 

 

 

Kőhegyi László - asztalos mester - kedvencasztalos.hu