Az egyedi bútorok napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek. Hagyományos bútorvásárlás alkalmával leginkább az ár-érték arányt szoktuk szem előtt tartani. Amennyiben a méretet, anyagot vagy kialakítást illetően egyedi elképzeléseink vannak, úgy nem lesz másra szükségünk, mint egy profi asztalos szakemberre. De mégis mi alapján sikerülhet kiválasztani a minden szempontból megfelelőt? Legyen elsődleges az ár? Vagy léteznek olyan szempontok is, melyeken nagymértékben múlhat leendő elégedettségünk? Nézzük, mire figyeljünk asztalos választás alkalmával!

 

Az asztalos referenciái döntőek lehetnek - asztalos mester

 

Minden, magára valamit adó szakember weboldalán megtalálhatóak a referenciák. A szolgáltatás iránt érdeklődve sokak számára döntő lehet, ha látnak már elkészített bútorokat, hiszen ezek garanciát jelenthetnek a munka minőségére, színvonalára. Ha egyedi bútorokról van szó, akkor a kreativitásnak is fontos szerep jut, ugyanis gyakran egészen lehetetlen helyekre kell tökéletesen passzoló, kiválóan funkcionáló, praktikus bútorokat tervezni és megalkotni.

 

Maximális odafigyelés - asztalos mester

 

Az egyedi bútorok elkészítésekor az asztalos soha nem saját elképzeléseit követi, hanem elsődlegesnek tartja a megrendelő igényeit. Természetesen előfordulhat, hogy a megvalósíthatóság érdekében beveti szakértelmét, tanácsot ad, de legfontosabb a megrendelő elvárásainak való megfelelés. Ha minderre nem figyel az asztalos, akkor bizony könnyen előfordulhat, hogy az elkészült bútor még köszönőviszonyban sem lesz az általunk elképzelttel.

 

Kreatív megoldások - asztalos mester

 

Sokan vannak, akik konkrét elképzelésekkel nem rendelkeznek egy-egy megvalósítandó bútort illetően, csak körvonalakban tudják elmondani, mit szeretnének. Ilyenkor nagy szükség van az asztalos hozzáértésére és kreativitására. Közösen megtervezve a leendő bútort valóban olyan végeredmény születhet, amely megrendelőként maximálisan elnyeri majd tetszésünket.

 

Extra szolgáltatások, profizmus - asztalos mester

 

Megéri figyelembe venni azt is asztalos választás során, hogy milyen szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A legjobb profik már látványtervekkel, ingyenes helyszíni felméréssel, tervezéssel állnak rendelkezésre és szolgálják a megrendelők maximális elégedettségét. Ne feledje, az ár nem minden! A színvonal és a profizmus sok esetben inkább bizonyul döntőnek.

 

 

 

Kőhegyi László - asztalos mester - kedvencasztalos.hu